hotell-berlinDerag Livinghotel Grosser Kurfürst ligger i sentrum av Berlin, ved siden av elven Spree. Det er også kort avstand til undergrunnsstasjonene Märkisches Museum og Spittelmarkt. Herfra så har du muligheten til å gå til Alexander Platz, Friedrichsstrasse eller noen av de populære cafeene og restaurantene i Orianienburger Strasse dersom du ønsker det. Beliggenheten er med andre ord meget bra, og dersom du er turist eller er på forretningsreise så vil dette hotellet passe bra. Du kan også leie sykler i sykkelutleien som ligger vegg i vegg med hotellet.

Rommene

Hotellet har moderne rom som er innbydende. Det er alt fra enkeltrom til leiligheter som er romslige, og her har du muligheten til å slappe av fra alt mas og kjas fra Berlins gater. Familiereise eller forretninger, hotellet har nok et rom som vil passe uansett. Ønsker du langtidsleie, så kan leilighetene med kjøkken kanskje passe. Alle rommene har selvsagt gratis wifi. Skulle du ønske et rom med ekstra god plass, så bestiller du en suite med adskilte soverom og oppholdsrom.

Andre fasiliteter

For deg som trenger å koble ut litt etter en strevsom dag som turist eller forretningsmann, så kan spa avdelingen hjelpe til. Her kan du svette ut litt i treningsrommet, og ta deg et velfortjent damp bad etterpå. Du kan også gjerne besøke saunaen. Det er vaskemaskin tilgjengelig på hotellet, og selvsagt også tørketrommel. Minibaren på rommene er gratis, noe som ikke er vanlig på hoteller rundt omkring. Det er ikke et utømmelig tilbud, med hver dag så er det 2 vannflasker og 2 øl som er gratis. Gratis wifi og også gratis filmer på tv’en er noe som hotellet tilbyr. Hotellet har en restaurant, og dessuten 24 timers room service. Bestill dette hotellet på Hotell berlin eller på Agoda