city-living

Med en beliggenhet i Trondheim som enhver historiker vil elske, så byr et opphold på City Living Schøller Hotel på en trivelig og rolig omgivelse. Hotellbygget ligger såpass sentralt at man kan oppleve det meste Trondheim har å by på fra gangavstand, samtidig som det ligger i den best bevarte delen av byen. Dette hotellet bestiller du direkte på Cityliving.no. Du kan også bestille på portaler som Hotell Trondheim eller Hotels.com

Om hotellet

City Living Schøller Hotel huser 50 rom/leiligheter. Det er stort sett snakk om enkel standard på dette hotellet, men det finnes noen dyrere rom som har tilgang til mer utstyr – spesielt hvis man trenger kjøkkenutstyr. Hotellet har dessuten egnet vaskerom samt flere fasiliteter man vil sette pris på dersom man skal oppholde seg i Trondheim over lengre tid, og vil ha en «hjemnær» opplevelse på hotell.

Hoteller skiller seg noe ut fra andre hotellkonsepter, ved at de ikke tilbyr frokost og daglig rengjøring. Her skal man klare seg selv, noe som er årsaken til at rommene har kjøkkenutstyr. Det gjør også at prisen blir en del lavere enn ved andre hotellkjeder.

Fasiliteter

Hotellet har egen resepsjon der det selges enklere drikker og snacks. Ønsker man ikke å ta frokosten på hotellet, så kan man gjøre det via hotellets samarbeidspartnere. Hotellet har også egen parkering i nær tilknytning til bygningen. For deg som kommer med fly til lufthavnen Værnes, som ligger litt over tre mil utenfor selve sentrum av Trondheim, så er det mulig å ta både tog og buss fra lufthavnen. Kjøreturen tar omtrent 35 minutter fra hotellet.