clarionOm hotellet

Beliggenheten til Clarion Collection Hotel Folketeateret er veldig bra for deg som ønsker et hotell plassert i nærheten av blant annet Oslo Sentralstasjon, Karl Johan, spisesteder i sentrum og shoppingmuligheter. Hotellet ligger i Teaterpassasjen på Youngstorget. Det er ikke lenge siden hotellet gjennomgikk en omfattende renovering, og etter det så fremstår hotellet som et av de mer eksklusive i Oslo. Renoveringen ble gjort i 2009. Bygningen som hotellet ligger i har hentet inspirasjon fra selveste Empire State Building i New York. Folketeateret, som hotellet ligger i, ble tegnet på 1930 tallet, og ble en stund bare kalt Skyskraperen. Bygningen har også fungert som Oslos opera helt til 2008, da den nye operaen ble åpnet.

Hotellets rom og fasiliteter

Hotellet har fra vanlige standard enkeltrom til duplex suiter. Alle rommene har moderne innredning og er lyse og fristende. Det er klimaanlegg i bygget som også omfatter alle rommene. Rommene har flatskjerm og gratis WiFi. Dersom du skulle være av den sporty typen, eller bare har behov for å svette ut litt avfallsstoffer, så har dere tilgang til treningsstudio i bygget. Det finnes både moderne treningsapparater, samt punchingballer og sandsekker. På kvelden så spanderer hotellet kveldsmat til sine gjester. Dette er et meget populært tilbud, som gjør at flere tar kveldsmåltidet sitt hos oss istedenfor å spise ute på restaurant. Av andre tilbud som gjelder ved hotellet så kan vi nevne at det er tillatt for kjæledyr på enkelte rom, badekar finnes på enkelte rom, strykejern og strykebrett er tilgjengelig, og det er selvfølgelig ikke lov å røyke på hotellet.

I nærheten

Dersom du reiser alene, med kjæresten eller om du har med deg familien så vil det være gode muligheter for å finne aktiviteter i nærheten som passer. I Oslo vil det alltid være en konsert, en teaterstykke som går eller en kino for de minste. Spisesteder, cafeer, parker, Aker Brygge, Karl Johan, Stortinget, Slottet og Akershus Festning. Alt dette finnes i nærhet til hotellet.

Dette hotellet kan du bestille direkte på Clarion Hotel eller portaler som Hotell oslo