det-hanseatiske-hotellHvis du ønsker å bo eksklusivt og unikt – og ikke på et av de store hotellkjedene i landet – så er Det Hanseatiske Hotel i Bergen midt i blinken for deg. Det er ikke bare et ærverdig og flott hotell, men det ligger i samme bygget som et av byens eldste bygg, som også ligger på en anerkjent liste over verdens kulturarv!

Om hotellet

Det Hanseatiske Hotel ligger sentralt i Bergen, på selveste Bryggen. Det betyr umiddelbar nærhet til det meste av fasiliteter, inkludert butikker, restauranter og kollektivtransport. Hotellet huser 37 helt unike rom. Det gamle og ærverdige bygget har naturligvis blitt restaurert for å matche dagens moderne standard, men den gamle arkitekturen og interiøret er beholdt. Her snakker vi tømmervegger i vakker kombinasjon med trådløst internett, kaffekokere, safe, minibar og lignende.

Rommene har varierende standard, fra vanlige enkeltrom til den største suiten av dem alle. Hotellet ligger også i tilknytning til tre ulike restauranter, henholdsvis FG Restaurant, Finnegaards-stuene og Casa del Toro – en skikkelig meksikansk godbit på bryggen. Hotellet har også en egen bar, som innehar alle rettigheter. Du kan bestille rom på Det Hanseatiske Hotel via http://www.dethanseatiskehotel.no/ eller gjennom en portal som Expedia.no eller Overnatting Bergen.

Selskap og konferanser

Den autentiske bygningen byr på en helt unik atmosfære for ulike selskaper, enten det er snakk om julebord, utdrikningslag, konfirmasjon eller bryllup! Uansett hva som skal feieres, så hjelper personalet deg med å skreddersy et arrangement for opptil 100 personer. Det Hanseatiske Hotel har også tre forskjellige møte- og konferanserom, der de to største rommer inntil 40 personer samtidig.

Beliggenhet

Det Hanseatiske Hotel ligger sentralt i Bergen, og veldig godt til både for turister og forretningsreisende. Flyplassen i Bergen på Flesland befinner seg kun en kjøretur på rundt 25 minutter unna, og det er gode muligheter for kollektivtransport i umiddelbar nærhet fra hotellet. Det gjør at både turister og bedrifter vil lett kunne ta seg til Det Hanseatiske Hotel.