Hotell Praha

Hotell Praha

Ønsker du å bo på det nyeste designerhotellet av dem alle? Da velger du Grandior Hotel Prague – et hotell i hjertet av den gamle bydelen av Praha, som ble åpnet så sent som i mars 2014. Det betyr toppmoderne standard på et designerhotell som garantert vil gi ferieturen til Tsjekkia et aldri så lite løft.

Om hotellet

Grandior Hotel Prague har blitt tildelt fem stjerner, noe som betyr meget høy standard. Totalt rommer bygget hele 217 designerrom, noe som gjør hotellet til et av de større i Praha. Standarden på rommene varierer fra vanlige enkeltrom til store suiter, men generelt sett er standarden på interiør og innredning over gjennomsnittlig bra. De minste rommene er så store som 23 kvadratmeter, mens suitene er nesten dobbelt så store. Samtlige rom inneholder safe, flatskjerm, kaffe- og tekoker samt diverse enklere fasiliteter.

Hotellets egen restaurant – Grandior Restaurant – serverer lokale og internasjonale retter til sine gjester. Restauranten har plass til hele 300 gjester samtidig, og kan derfor også benyttes for private arrangementer, selskaper eller konferanser. Det er også her frokostbuffeen serveres, mens man kan nyte drinker inn i natten i hotellets egen bar. Hotellet kan du bestille på blant annet Hotel-grandior.cz/en/ eller Overnatting Praha.

Servicetilbud og fasiliteter

Hva med å arrangere bryllupsfesten i vakre Praha? Enten det – eller et forretningsmøte. Grandior Hotel Prague har store festsaler og mindre møterom som kan benyttes av hotellets overnattende. Betjeningen legger også til rette for matservering. Det største møterommet kan settes opp til å romme hele 510 deltakere samtidig.

Beliggenhet

Fra flyplassen utenfor Praha tar det kun en busstur på omtrent 40 minutter før man befinner seg på Grandior Hotel Prague. Beliggenheten er som nevnt sentral i den gamle bydelen av Praha, og som du da kanskje skjønner er det flust av turistattraksjoner i nærheten. Fra gangavstand kan du se alle serverdighetene og oppleve det meste av Prahas svært spennende og omfattende historie. Et perfekt hotell for eventyrlystne turister!